• Cvjetni centar

  KALIA - Podgorica.
 • Poljoprivredna apoteka

  KALIA - Podgorica.
 • Cvjetni centar

  KALIA - Bar.
 • Cvjetni centar

  KALIA - Herceg Novi.

Sektor Distribucije

Sektor distribucije je prvi i najstariji sektor Veletex-a. Od svog osnivanja do danas kroz primarnu djelatnost Veletex se bavio snadbijevanjem krajnjih potrošača prehrambenim proizvodima i robama široke potrošnje. U prethodnoj poslovnoj godini na distribuciju otpadalo je oko 50% ukupnog prometa preduzeća, dok sam sektor bilježi neprestani rast još od svog nastanka davne 1992. godine. Nedavno, uvođenjem standarda kvaliteta ISO 9001 i HACCP sektor Distribucije pozicionira se u sam vrh ove privredne grane.

Kalia

Vrtni centar Kalia, najljepši dio Veletex-a, je cvijetna oaza 7 km od Podgorice na putu ka aerodromu. Ovaj najbrže rastući sektor preduzeća ponudiće Vam divan ambijent, ogromne bašte na svjetskom nivou, preko 10.000 različitih artikala od kojih preko 1.000 čine razne vrste saksijskog, ukrasnog i mediteranskog bilja. Takođe, naši stručnjaci će Vam dati savjete u vezi poljoprivredne proizvodnje, uređenja enterijera i eksterijera kao i izrade irigacionih sistema. U ponudi ćete naći sadnice i sjemena voća, povrća i cvijeća, poljoprivredne alate i mehanizaciju, stočnu hranu i opremu za kućne ljubimce, kao i opremu za proizvođače vina i meda. Ipak, najbolje je da dođete i pogledate.

Od nedavno, maloprodajni lanac vrtnih centara "KALIA" proširen je i na sjever. Dobrodošli ste da posjetite novootvorene objekte u Pljevljima, Beranama i Danilovgradu.

Špedicija i Skladištenje

Kako zbog svojih potreba, tako i zbog rastućih potreba crnogorskog tržišta, preduzeće Veletex je razvilo svoj treći sektor - sektor špedicije i skladištenja roba.

Tim licenciranih špeditera zastupanjem pred carinskim organima pripremiće za Vas svu potrebnu dokumentaciju kako biste u najkraćem roku završili carinsku proceduru. Takođe, ukoliko nemate potrebu za preuzimanjem vaše robe, ponudićemo Vam opciju njenog skladištenja u sopstvenim skladištima pod carinskim nadzorom, na tri toplotna režima, a sva registrovana kao carinska skladišta tipa "A". Na ovaj način lakše ćete upravljati novčanim tokovima jer carinske obaveze ne morate platiti dok god je roba pod carinskim nadzorom u našem skladištu.

Veterinarska veledrogerija

U asortimanu veterinarske veledrogerije preduzeća Veletex nalazi se preko 500 proizvoda, veterinarskih ljekova, mineralno vitaminskih dodataka, sredstava DDD i sanitetskog materijala. U kombinaciji sa vrtnim centrom Kalia, u prodaji su takođe stočna hrana fabrike Sto Posto i razni brendovi hrane i opreme za kućne ljubimce.

Kontakt

 • Adresa:
  Veletex DOO
  Cijevna bb, 81000 Podgorica, Crna Gora
 • Email:
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Telefon/Fax:
  +382 20 606 260
  +382 20 606 270
 • Web:
  www.veletex.com