• Cvjetni centar

  KALIA - Podgorica.
 • Poljoprivredna apoteka

  KALIA - Podgorica.
 • Cvjetni centar

  KALIA - Bar.
 • Cvjetni centar

  KALIA - Herceg Novi.

Sektor Distribucije

Sektor distribucije je prvi i najstariji sektor Veletex-a. Od svog osnivanja do danas kroz primarnu djelatnost Veletex se bavio snadbijevanjem krajnjih potrošača prehrambenim proizvodima i robama široke potrošnje. U prethodnoj poslovnoj godini distribucija je učestvovala sa oko 50% u ukupnom prometu preduzeća, dok sam sektor bilježi neprestani rast još od svog nastanka davne 1992. godine. Nedavno, uvođenjem standarda kvaliteta ISO 9001 i HACCP sektor Distribucije pozicionira se u sam vrh ove privredne grane.

Kalia

Prepoznatljivi po bogatom asortimanu iz oblasti hortikulture i cvjećarstva, sjemenske robe, svih vrsta sadnog materijala, mineralnih i organskih đubriva, kao i poljoprivrednog alata i opreme, stočne hrane i hrane za kućne ljubimce, vrtni centri KALIA su mjesta gdje ćete naći sve što je potrebno za Vaš dom, vrt ili poljoprivredno imanje.
Savjetovanje poljoprivrednih proizvođača, projektovanje i uređenje zelenih površina, biodekoracije enterijera i dekoracije svih vrsta svečanosti samo su neke od usluga koje naši specijalizovani i edukovani timovi uspješno obavljaju. Stoga, dođite u neki od naših devet maloprodajnih objekata i uvjerite se!

Od nedavno, maloprodajni lanac vrtnih centara "KALIA" proširen je i na sjever. Dobrodošli ste da posjetite novootvorene objekte u Pljevljima, Beranama, Danilovgradu i Bijelom Polju. Dodatne informacije pogledajte na portalu www.kalia.co.me

Špedicija i Skladištenje

Kako zbog svojih potreba, tako i zbog rastućih potreba crnogorskog tržišta, preduzeće Veletex je razvilo svoj treći sektor - sektor špedicije i skladištenja roba.

Tim licenciranih špeditera zastupanjem pred carinskim organima pripremiće za Vas svu potrebnu dokumentaciju kako biste u najkraćem roku završili carinsku proceduru. Takođe, ukoliko nemate potrebu za preuzimanjem vaše robe, ponudićemo Vam opciju njenog skladištenja u sopstvenim skladištima pod carinskim nadzorom, na tri toplotna režima, a sva registrovana kao carinska skladišta tipa "A". Na ovaj način lakše ćete upravljati novčanim tokovima jer carinske obaveze ne morate platiti dok god je roba pod carinskim nadzorom u našem skladištu.

Veterinarska veledrogerija

U asortimanu veterinarske veledrogerije preduzeća Veletex nalazi se preko 500 proizvoda, veterinarskih ljekova, mineralno vitaminskih dodataka, sredstava DDD i sanitetskog materijala. U kombinaciji sa vrtnim centrom Kalia, u prodaji su takođe stočna hrana fabrike Sto Posto i razni brendovi hrane i opreme za kućne ljubimce.

Kontakt

 • Adresa:
  Veletex DOO
  Cijevna bb, 81000 Podgorica, Crna Gora
 • Email:
  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 • Telefon/Fax:
  +382 20 606 260
  +382 20 606 270
 • Web:
  www.veletex.com