Veletex je moderna kompanija koja već 25 godina posluje na tržištu Crne Gore

U kontinuitetu razvijamo kompaniju prateći sve standarde u našoj branši, a da pritom čuvamo tradicionalne vrijednosti crnogorskog biznisa.


Sektori


Distribucija

Distribucija hrane, pića, proizvoda za održavanje higijene i razne potrošne robe. Od svog osnivanja do danas kroz primarnu djelatnost Veletex se bavio snadbijevanjem krajnjih potrošača prehrambenim proizvodima i robama široke potrošnje. Glavni kupci su veliki sistemi koji samostalno vrše pripremu hrane, kompanije koje se bave veleprodajom, kao i maloprodajni lanci.

Vrtni centri KALIA

Prepoznatljivi po bogatom asortimanu iz oblasti hortikulture i cvjećarstva, sjemenske robe, svih vrsta sadnog materijala, mineralnih i organskih đubriva, kao i poljoprivrednog alata i opreme, stočne hrane i hrane za kućne ljubimce, vrtni centri KALIA su mjesta gdje ćete naći sve što je potrebno za Vaš dom, vrt ili poljoprivredno imanje.

Veterinarska veledrogerija

Sektor veterinarske veledrogerije bavi se snadbijevanjem veterinarskih ambulanti veterinarskim ljekovima i opremom. Prodajni asortiman dopunjen je profesionalnim sredstvima za dezinfekciju, dezinsekciju i deratizaciju, a sve proizvedeno od strane najeminentnijih proizvođača u ovoj oblasti.

Skladištenje i špedicija

Tim naših licenciranih špeditera obezbijediće efikasnu logistiku vezano za uvoz vaših roba. Dugogodišnje iskustvo u ovoj djelatnosti obezbjeđuje brz tranzit i minimalno zadržavanje kamiona u toku carinskog postupka. Dodatno, za sve koji imaju potrebu, obezbjeđujemo usluge skladištenja u sopstvenim carinskim i javnim skladištima na tri temperaturna režima.

Ukoliko želite da brzo i kvalitetno uredite svoj vrt, baštu, park ili bilo koju zelenu površinu, na usluzi su Vam naši inžinjeri hortikulture, pejzažne arhitekture i agronomije

Pridružite nam se

Kompanija Veletex je u stalnoj potrazi za novim - dobrim kadrovima. Ukoliko smatrate da ćete zadovoljiti naše kriterijume kontaktirajte nas preko sledećeg linka.