"Ruža Vjetrova Resort" je kćerka kompanija preduzeća "Veletex" i "NALL International", nastala kao rezultat pažljivo planiranog razvoja u sektoru turizma. Kompleks prednjači ekskluzivitetom i raznovrsnom ponudom koja zadovoljava i najtananije zahtjeve i potrebe savremenog gosta. Unikatan po očuvanom skladu sa prirodom, resort pruža neponovljiva i jedinstvena iskustva i doživljaje.

Mediteranski restoran

Mediteranski restoran Resorta Ruža Vjetrova sa uslugom na bazi švedskog stola, savremenog enterijera i arhitekture, sa izuzetnim pogledom na more, učiniće vaše uživanje u mediteranskoj kuhinji neponovljivim.

Konoba

Nacionalni restoran – KONOBA, autentičnog enterijera od kamena i drveta, sa fantastičnim pogledom na more, nudi našim gostima jela nacionalne kuhinje. Kapacitet ovog restorana je 60 mjesta sa prelijepom terasom od 100 mjesta. Sastavni dio je i vinoteka od 30 metara kvadratnih, u posebno sagrađenom voltu. Neka sva vaša čula zablistaju.

Plažni barovi

Plažni barovi prostiru se terasama iznad bazena, sa oko 250 mjesta i VIP terasom sa pogledom na pučinu. Očekuju vas izuzetan izbor raznovrsnih pića, koktela i poslastica, kao i odlična muzika. Pridružite nam se u dobrom ritmu koji podiže raspoloženje.

Profesionalno dizajnirani da prate najnovije trendove u hotelijersvu, opremljeni najkvalitetnijim materijalima i namještajem, naši kapaciteti stoje rame uz rame sa najpoznatijim svjetskim brendovima.

Poštujući prirodne ljepote ovog mikro lokaliteta, trudili smo se da ne narušimo jedinstvo mora, kamena i drveta, u arhitekturi sačuvamo jednostavne meditarnske linije i sa posebnom pažnjom zadržimo unikatan koncept prirode i kulture koji našim gostima pruža jedinstveno intimno iskustvo.

Plaža i dokovi

Hotel raspolaže sa sopstvenom plažom gdje možete provesti ugodno ljetnje popodne uživajući u šumu mora. Na samoj plaži gostima hotela na raspolaganju je besplatno korišćenje ležaljki i suncobrana. Osim šljunkovite plaže, u okviru kupališta na raspolaganju je i veliki broj platoa i dokova za sunčanje.

Bazeni

U sklopu hotelskog kompleksa na raspolaganju gostima su dva bazena sa kristalno čistom morskom vodom. Bazeni posjeduju i efekte kao što su vodena pečurka, hidromasažeri, mlazinice i sl. Oba hotelska bazena posjeduju i manje djelove namijenjene za kupanje djece. Upotpunjeni sa odličnom ponudom hrane i pića plažnih barova, bazeni su idealno mjesto da provedete vrele ljetnje dane sa svojom porodicom .

Masaža

Da bi doživljaj odmora i apsolutnog uživanja, bio pravi, samo za Vas smo pripremili i relaksirajuću masažu. Dok vam se u glavi budu mješali mirisi morske vode, opojnog vina, prelijepe mediteranske kuhinje, četinara i dok budete uživali u suncu, bojama i ukusima opustićete se kao nikada u životu.

Kontakt podaci:

  • Telefon: +382 30 306 000
  • Adresa: Veliki Pijesak bb, Dobra Voda, 85000 Bar, Crna Gora
  • Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.